woensdag 3 februari 2016

Wafels

Wafels zijn echt té lekker en super veelzijdig! Zo kun je ze eten als ontbijt, lunch of tussendoortje, lekker met homemade jam. Of gewoon lekker naturel. Of met plakjes banaan. Wees creatief!

Voor wafels heb je niet per sé meer een wafelijzer nodig, al moet ik toegeven dat ik dit persoonlijk wel de makkelijkste manier van wafels bakken vind. Uit het ijzer gaat het veel sneller. Er zijn silicone wafelvormen te koop bij o.a. de Xenos. In dit recept ga ik uit van een wafelijzer.

Voor 4 wafels
Ingrediënten:
4 eieren
1 eetlepel kokosmeel
1/2 eetlepel tapiocameel
2 theelepels kaneel
1 banaan
1/2 eetlepel agavesiroop
1/2 theelepel baking soda

- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.

- Schenk het beslag in het wafelijzer en bak de wafel lichtbruin. Herhaal dit tot het beslag op is.

Eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten