Homemade jam. Het is snel gemaakt en veel gezonder dan die suikermeuk uit de supermarkt. Lekker op een cracker, een wafel of door je chiapudding.
Ingrediƫnten:
150 gr fruit naar keuze (op de foto zie je bosbessen)
1 tl arrowroot, opgelost in een klein beetje water. Het wordt een dun papje.
1/2 el agavesiroop
- Kook het fruit ongeveer 10 minuutjes in een klein laagje water in de pan.
- Als het fruit zacht begint te worden voeg je het arrowrootpapje toe, roer dit 2 minuten goed door!
- Voeg de agavesiroop toe, even roeren.
- Zet het vuur uit en plet het fruit met de bolle kant van een lepel.
- Schep de jam in een glazen potje, deksel erop en laat dit ondersteboven afkoelen. Daarna bewaren in de koelkast.
Ingrediƫnten:
150 gr fruit naar keuze (op de foto zie je bosbessen)
1 tl arrowroot, opgelost in een klein beetje water. Het wordt een dun papje.
1/2 el agavesiroop
- Kook het fruit ongeveer 10 minuutjes in een klein laagje water in de pan.
- Als het fruit zacht begint te worden voeg je het arrowrootpapje toe, roer dit 2 minuten goed door!
- Voeg de agavesiroop toe, even roeren.
- Zet het vuur uit en plet het fruit met de bolle kant van een lepel.
- Schep de jam in een glazen potje, deksel erop en laat dit ondersteboven afkoelen. Daarna bewaren in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten